Over ons

ZZP Hospitality is onderdeel van FNV Horecabond.

Jouw vakorganisatie

FNV Horecabond, met als onderdelen ZZP Hospitality, FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie, is een moderne vakorganisatie.

Missie

FNV Horecabond zet zich actief in voor sterke en aantrekkelijke sectoren. Binnen deze sectoren behartigt zij de belangen van alle werkenden in de verschillende levensfases. Zij voorziet op inspirerende en innovatieve wijze in de behoefte van (potentiele) vakkrachten. Zij is vernieuwend, flexibel en zichtbaar voor iedereen in de horeca, catering en recreatie. Vanuit het collectief en het individu zijn de kernwaarden daarbij het bevorderen van solidariteit, sociale rechtvaardigheid, scholing, ontwikkeling en duurzaamheid.

Visie

FNV Horecabond is de vakbond op het gebied van werk, inkomen en ontwikkeling voor alle werkenden in de sectoren horeca, catering en recreatie, welke in elke levensfase potentiele vakkrachten verder brengt.

FNV Horecabond voor jou!

FNV Horecabond is de vakbeweging voor mensen van alle leeftijden en achtergronden die actief zijn in de horeca, catering en recreatie. Kun je jezelf voldoende ontwikkelen? Zijn er doorgroeimogelijkheden? En houd je opdrachtgever zich wel aan afspraken en wettelijke regelingen? Het is prettig als je op iemand terug kunt vallen. Voor duidelijk advies over werk en inkomen, voor zekerheid over je werk en voor goede werkomstandigheden. Die steun vind je bij FNV Horecabond.

Contact

Telefoon 036 - 535 85 95
E-mail info@zzphospitality.nl

Maandag van 11.00 – 13.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 – 13.00 uur

Inloggen Mijn FNV Zzp-hospitality

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.