Samen zelfstandig

ZZP Hospitality komt op voor alle belangen van zzp'ers in de horeca, catering en recreatie. Wanneer zzp’ers zich verenigen, dan groeit hun invloed. Jouw lidmaatschap is dus een goede keuze, niet enkel voor jezelf, maar ook in het belang van andere zzp’ers. Je bent niet alleen. We zijn samen zelfstandig.

Onze speerpunten

Wij willen een rechtvaardige arbeidsmarkt voor alle werkenden. Een arbeidsmarkt waarin de zzp’er een goed tarief vraagt, zodat hij zich kan verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid en de kans heeft op een goede pensioenopbouw.

Werkbare zzp-tarieven
Tarieven die rekening houden met verzekeringen, ziekte- en verlofdagen.

Een betaalbare AOV
Aansluiting kunnen vinden bij een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Recht op opleiding en ontwikkeling
De zzp’er moet mee kunnen groeien binnen een dynamische werkomgeving.

Samen Zelfstandig

ZZP Hospitality is dé aanvulling op jouw ondernemerschap. Jij doet waar jij goed in bent, namelijk ondernemen. En wij maken ons sterk voor de voorwaarden waaronder je dit succesvol en onbezorgd kunt doen, zoals werkbare tarieven, een betaalbare AOV en het recht op goede pensioenopbouw. Daar zijn wij goed in. Net als in het organiseren van trainingen en bijeenkomsten om jezelf verder te ontwikkelen in je vak maar ook als ondernemer. Je bent dus zelfstandig, maar niet alleen!

Qua belangenbehartiging hebben we dit coronajaar fors ingezet op de komst van een vangnet voor zzp’ers die hard getroffen zijn door de (gedeeltelijke) sluiting van de horeca en de rest van de hospitality sector. En met succes, gezien de ingevoerde Tozo-regeling. Door samen met andere partijen druk uit te oefenen hebben we er ook voor kunnen zorgen dat de beperkte vermogenstoets s in deze regeling, waar veel zzp’ers grote problemen mee hadden, geschrapt is.

ZZP Hospitality zoekt meedenkers!     

Vanuit ZZP Hospitality vinden wij het belangrijk dat juist de (potentiële) leden invloed kunnen uitoefenen en het lidmaatschap samen met ons verder ontwikkelen. Daarom zijn we op zoek naar zzp’ers die mee willen denken in een Denktank ZZP.  Neem contact op met Edwin Vlek, bestuurder ZZP Hospitality: e.vlek@zzphospitality.nl

 

Met ZZP Hospitality
sta je sterker

Word ook lid

Lid worden kost tijdelijk maar €25 voor vier maanden

Inloggen Mijn FNV Zzp-hospitality

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.