Opzeggen lidmaatschap

Jammer dat jij je lidmaatschap van ZZP Hospitality wilt opzeggen. Hierdoor kun je geen gebruik meer maken van de voordelen die het lidmaatschap je biedt. Wist je dat ZZP Hospitality verschillende pakketten heeft, misschien is er een pakket dat beter bij jou past.

Opzeggen
Stuur een brief met je naam, adres, lidmaatschapsnummer, handtekening en de reden waarom je wilt opzeggen. Voor ZZP Hospitality is de reden van opzegging van belang voor eventuele verbetering van de service.

ZZP Hospitality
T.a.v. Ledenadministratie
Postbus 1435
1300 BK Almere

Opzeggen kan alleen met ingang van de eerste van de volgende maand en is niet mogelijk met terugwerkende kracht.  Je ontvangt altijd op korte termijn een bevestiging van je opzegging. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact op met de ledenadministratie: 036 - 535 85 55 of info@zzphospitality.nl.

Voordelen lidmaatschap
Nog even de voordelen op een rij:

  • Samen sterker voor goede arbeidsvoorwaarden
  • Juridisch advies bij conflicten
  • Invloed op je eigen arbeidsomstandigheden
  • Korting op o.a. verzekeringen en vakanties

Contact

Telefoon 036 535 85 95
E-mail info@zzphospitality.nl

Momenteel ontvangen wij een grote hoeveelheid aan vragen over het Coronavirus. Om al deze vragen zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden vragen wij om je vragen per e-mail aan ons te stellen. Stuur je vraag naar info@zzphospitality.nl met daarin je adres, lidnummer en anders geboortedatum, wat voor soort contract je hebt en je telefoonnummer

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.