Horeca Info: ledenblad

Alles over jouw werk!

Horeca Info: jouw ledenmagazine

Vier keer in het jaar verschijnt de Horeca Info, het magazine voor werknemers in de horeca, catering en recreatiesector. In het magazine vind je interessante artikelen over alle actuele zaken die er op dit moment in de sectoren spelen. Op deze pagina vind je een overzicht van de meest recente uitgaven van het blad.

Horeca Info 2023

Horeca Info 2023-2

In deze tweede editie een uitgebreid interview met medewerkers van d'Vijff Vlieghen in Amsterdam. Even leek het doek te vallen voor het iconische restaurant, maar zij wisten met steun van FNV Horeca het tij te keren. Executive chef Bertus Friedhof en eigenaar Renske Jurriëns komen aan het woord over het belang van goede leermeesters. In de rubriek Het Huishoudboekje van… komt Josephine Verstappen (30), cateringmedewerkster, aan het woord over haar werk en uitgaven. Daarnaast lees je meer over hoe het zit met kastekort en fooi inhouden.  Ook vind je een aantal mooie  ledenvoordelen. Download het magazine

Horeca Info 2023-1

In deze eerste editie van het nieuwe jaar een uitgebreid interview met muzikant en zangeres, interviewer voor Beste Zangers, thuis bij…, columnist voor &C én tv-kok bij 24Kitchen: Karsu Dönmez. Ook vertelt Sjors Tukker, werkzaam bij Center Pars meer over zijn rol en invloed bij de cao commissie. In de rubriek Het Huishoudboekje van… komt Kris Richard (37), kok, aan het woord over zijn werk en uitgaven.  Daarnaast lees je meer over hoe het ook alweer zit met het vervallen van vakantiedagen en alle laatste informatie over de periodieken in de horeca. Ook vind je een aantal mooie ledenvoordelen. Download hem hier

Alle uitgaven van 2022

Horeca Info 2022-4

In deze laatste editie van het jaar vind je een terugblik van onze GastvrijheidsTOP waar honderden gastvrijheidstoppers samen kwamen om geïnspireerd te worden over het vak. Ook komen twee actieve leden uitgebreid aan het woord over hun rol binnen de vakbond. In de rubriek Wat verdient…? komt Sophie Heezen (23), assistent-bedrijfsleider, aan het woord over haar werk en salaris. Daarnaast lees je meer over hoe het ook alweer zit met werken op een feestdag en alle laatste informatie over de nieuwe pensioenwet. Download hem hier

Horeca Info 2022-3

In deze editie van de Horeca Info vind je alles over gastvrijheid. We nemen je mee in hoe innovatie en gastvrijheid samengaan bij cocktail- en wijnbar Mr. Mofongo in Groningen. Daarbij nodigen we je natuurlijk uit voor onze eigen GastvrijheidsTOP op dinsdag 8 november 2022. Kom jij ook naar dit geweldige event met inspirerende workshops, food, fun en meer?! Ook geven we in dit magazine antwoord op de meest gestelde vragen over opzegging bij een tijdelijk contract. Download hem hier

Horeca Info 2022-2

In deze tweede editie van de Horeca Info vind je alles over de verschillende cao's en de meest gestelde vragen bij ziekte, hoe zit bijvoorbeeld dan met je vakantiedagen? Ook nemen we een kijkje in de keuken bij Vakantiepark Molenwaard en komen diverse leermeesters aan het woord over hun enthousiasme voor het vak en het begeleiden van jongeren.  Download hem hier.

Horeca Info 2022-1

In deze editie van de vernieuwde Horeca Info vind je alles over de cao'en een handige checklist voor je eindafrekening. Ook vind je een uitgebreid interview met Victor Abeln, misschien wel de bekendste barman van Nederland. En we gaan in gesprek met Hotel HUP en hoe zij corona en haar lockdowns hebben beleefd. Download hem hier.
 

Alle uitgaven van 2021

Horeca Info 2021-4

In deze editie van de Horeca Info alle informatie over agressie op de werkvloer. Sinds de start van de coronacrisis is het aantal meldingen flink toegenomen. Ook gaan we in gesprek met diverse medewerkers uit de nachthoreca en hoe zij omgaan met de situatie in de horeca. Download hem hier.

 

Horeca Info 2021-3

In deze editie van de Horeca Info vind je uitgebreid informatie over hoe het zit met pauze. Hoe ga je ermee om als je werkgever je geen gelegenheid geeft voor een pauze, of je weinig rust gunt tussen twee diensten? Ook lees je een aantal mooie verhalen over dat de bruine kroeg springlevend is. Download hem hier.

 

Horeca Info 2021-2

In deze tweede speciale editie van de Horeca Info vind je uitgebreid informatie over de NOW 2.0, geven we antwoord op de meest gestelde vragen over de Coronacrisis en lees je meer over de nieuwe TOFA, de Tijdelijke regeling voor Flexibele Arbeidskrachten. Download hem hier.

 

Horeca Info 2021-1

In de nieuwste editie van de Horeca Info werpen we onder andere een voorzichtige blik op de toekomst van de hospitality sector en lees je de trends voor 2021. Download hem hier.

Vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Naar contactformulier

Inloggen Mijn FNV Zzp-hospitality

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.