Horeca Info: jouw ledenmagazine

Vier keer in het jaar verschijnt de Horeca Info, het magazine voor werknemers in de horeca, catering en recreatiesector. In het magazine vind je interessante artikelen over alle actuele zaken die er op dit moment in de sectoren spelen. Op deze pagina vind je een overzicht van de meest recente uitgaven van het blad.

Horeca Info 2022

Horeca Info 2022-2

In deze tweede editie van de Horeca Info vind je alles over de verschillende cao's en de meest gestelde vragen bij ziekte, hoe zit bijvoorbeeld dan met je vakantiedagen? Ook nemen we een kijkje in de keuken bij Vakantiepark Molenwaard en komen diverse leermeesters aan het woord over hun enthousiasme voor het vak en het begeleiden van jongeren.  Download hem hier.

Horeca Info 2022-1

In deze editie van de vernieuwde Horeca Info vind je alles over de cao'en een handige checklist voor je eindafrekening. Ook vind je een uitgebreid interview met Victor Abeln, misschien wel de bekendste barman van Nederland. En we gaan in gesprek met Hotel HUP en hoe zij corona en haar lockdowns hebben beleefd. Download hem hier.
 

Alle uitgaven van 2021

Horeca Info 2021-4

In deze editie van de Horeca Info alle informatie over agressie op de werkvloer. Sinds de start van de coronacrisis is het aantal meldingen flink toegenomen. Ook gaan we in gesprek met diverse medewerkers uit de nachthoreca en hoe zij omgaan met de situatie in de horeca. Download hem hier.

 

Horeca Info 2021-3

In deze editie van de Horeca Info vind je uitgebreid informatie over hoe het zit met pauze. Hoe ga je ermee om als je werkgever je geen gelegenheid geeft voor een pauze, of je weinig rust gunt tussen twee diensten? Ook lees je een aantal mooie verhalen over dat de bruine kroeg springlevend is. Download hem hier.

 

Horeca Info 2021-2

In deze tweede speciale editie van de Horeca Info vind je uitgebreid informatie over de NOW 2.0, geven we antwoord op de meest gestelde vragen over de Coronacrisis en lees je meer over de nieuwe TOFA, de Tijdelijke regeling voor Flexibele Arbeidskrachten. Download hem hier.

 

Horeca Info 2021-1

In de nieuwste editie van de Horeca Info werpen we onder andere een voorzichtige blik op de toekomst van de hospitality sector en lees je de trends voor 2021. Download hem hier.

Inloggen Mijn FNV Zzp-hospitality

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.