Tozo regeling

De Tozo (Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers) is speciaal voor zelfstandig ondernemers met en zonder personeel om zo veel mogelijk ondernemingen te helpen de coronacrisis door te komen.

Alle informatie over de Tozo-regeling.

De Tozo-regeling is verlengd tot 1 juli 2021. De Tozo wordt in delen opgeknipt: Tozo 3 loopt van 1 oktober 2020 tot 1 april 2021. Vanaf juli 202 loopt de Tozo 4. Hieronder vind je belangrijke informatie over de Tozo.

Tozo Regeling

Kan ik gebruikmaken van de Tozo-uitkering?

Op de website krijgiktozo.nl kun je zelf bekijken of je voldoet aan de voorwaarden voor de Tozo. Je beantwoordt een aantal vragen, en daarna leest je of je Tozo kunt aanvragen. Handig: aan het einde van de vragenlijst kan je jouw postcode invullen. Je gaat dan vanzelf naar de Tozo-website van je eigen gemeente.

Ik heb vóór 1 oktober geen Tozo-uitkering aangevraagd. Kan ik na 1 oktober wel een uitkering krijgen?

Sinds 1 oktober kun je deel 3 van de Tozo-uitkering aanvragen. Die loopt van 1 oktober 2020 tot en met 31 maart 2021. Je krijgt de uitkering als je aan alle voorwaarden voldoet.

Ik heb vóór 1 oktober een Tozo-uitkering gekregen. Kan ik dan na 1 oktober opnieuw een Tozo-uitkering aanvragen?

Is je Tozo 2-uitkering op 1 oktober afgelopen? Dan kun je na 1 oktober een Tozo 3-uitkering aanvragen. Voor Tozo 3 moet je, net al bij Tozo 2, opgeven hoeveel je partner verdient. Omdat je al een Tozo 2-uitkering hebt, is de aanvraag korter. Op de website van uw gemeente lees je hoe je die aanvraag doet.

Specifieke vraag? stel je juridische vraag. Waar kunnen we jou mee helpen?

Stel je vraag aan onze experts

Inloggen Mijn FNV Zzp-hospitality

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.