Hulp en advies

Als zelfstandige moet je je zaakjes goed op orde hebben. Maar wat doe je op het moment dat je een probleem met je opdrachtgever krijgt? ZZP Hospitality staat jou juridisch bij!

Juridische hulp

De juristen van ZZP Hospitality staat voor jou klaar op het moment dat je een juridische vraag hebt. Indien je een juridisch conflict hebt met een opdrachtgever behartigen wij je belangen. Hoe eerder we je kunnen helpen met advies, hoe kleiner de kans dat een probleem uit de hand loopt. Neem dus snel contact op.

Hulp en advies

Ons Contactcenter staat voor iedereen klaar die als zzp'ers in de horeca, catering of recreatie werkt.

Is jouw dossier al in behandeling bij ons, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met het juridisch secretariaat via 088-3680244.

Ga voor persoonlijk advies naar onze contactpagina.

 

Bekijk de algemene voorwaarden indivuele rechtshulp ZZP Hospitality.

Rechtsbijstand

Als er sprake is van een juridisch conflict, kun je als lid van ZZP Hospitaility rekenen op juridische hulp. Wanneer je hebt gekozen voor pakket Zeker! hebt ontvang je kosteloos juridisch advies én juridische bijstand. Neem contact met ons op via bovenstaande contactgegevens.

Incassoservice

Het kan voorkomen dat jouw opdrachtgever de factuur niet betaalt. In dat geval kunnen leden van ZZP Hospitality een jurist inschakelen om te proberen alsnog de factuur te betalen. Neem contact met ons op via bovenstaande contactgegevens.

Vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Naar contactformulier


Inloggen Mijn FNV Zzp-hospitality

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.