Ticketverkoop gestart GastvrijheidsTOP

03-10-2023

FNV Horecabond organiseert dinsdag 7 november wederom in Gooiland Hilversum de GastvrijheidsTOP 2023. Tijdens dit evenement worden professionals in de gastvrijheid uitgedaagd zich verder te ontwikkelen in hun vak. Naast inspirerende sprekers staan er workshops met praktische tips en handvatten op het programma. Ook vindt de verkiezing en prijsuitreiking plaats van het ‘Leukste Horecateam van Nederland 2023’.

Edwin Vlek van FNV Horecabond: “We bieden ervaren krachten en aanstormend talent inspiratie en geven praktische skills mee waar ze na de GastvrijheidsTOP ook écht iets aan hebben. Investeren in professionals en hen voor de gastvrijheidssector interesseren en behouden is namelijk van essentieel belang.”

Dagvoorzitter en workshops

Als dagvoorzitter geeft Milo Berlijn een vrolijke, inspirerende en prikkelende lezing over gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast. Daarnaast doen alle deelnemers mee aan de inspiratieronde ‘Proef, beleef en bewonder’: proef speciaal ijs, laat je verrassen, doe een dansje en praat bij met vakgenoten om een nog betere gastvrijheidsprofessional te worden. Tijdens de workshops leer je koken van YouTube-kok Nick Toet, krijg je inzicht in generatieverschillen op de werkvloer (interessant voor jong en ouder) of leer onderhandelen. 

Op de website staat een compleet overzicht van alle workshops.

Verkiezing ‘Het Leukste Horecateam van Nederland’

In het kader van De week van de Horeca  is gezocht naar het Leukste Horecateam van Nederland. De Top 3 leukste teams presenteren zich op de GastvrijheidsTOP 2023. Milo Berlijn maakt daar bekend wie zich een jaar lang het ‘Het Leukste Horecateam van Nederland’ mag noemen! 

Inschrijving

De GastvrijheidsTOP 2023 op dinsdag 7 november a.s. vindt plaats in het Gooiland theater in Hilversum van 10.30-17.30 uur. Het gaat om een volledig verzorgde dag met muziek, food en fun met als afsluiting een borrel met een topband. Aanmelden voor de Gastvrijheidstop kan via de website

Inloggen Mijn FNV Zzp-hospitality

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.