Talententour ledenparlement

30-09-2020

Meer weten over de (organisatie van de) FNV en het ledenparlement? En wil je weten of de functie van ledenparlementariër bij jou past?

Geef je dan op voor de talententour, die dit najaar plaatsvindt via twee webinars en een fysieke bijeenkomst.

  • Het eerste webinar op dinsdag 6 oktober gaat vooral in op de FNV, hoe de vakbond is georganiseerd, de invloed en rol van leden en het ledenparlement. Ook komt goed bestuur en governance aan bod. Daarbij gaat het voornamelijk over samenwerking met het algemeen bestuur, de verhouding tot de sectorraden, de werkorganisatie en het contact met de achterban.
  • Tijdens het tweede webinar, later in oktober, gaan we in gesprek met enkele huidige ledenparlementsleden over de successen en lessen uit hun zittingsperiode. Natuurlijk kun je ook jouw vragen stellen.
  • De derde bijeenkomst, december/januari, staat in het teken van elkaar in levende lijve ontmoeten. Je maakt kennis met het huidige ledenparlement en je ervaart hoe een ledenparlementsvergadering in elkaar steekt. Ook kun je aan enkele workshops deelnemen om dieper op bepaalde onderwerpen van het ledenparlement in te gaan. We sluiten deze dag af met een netwerkborrel.


Ben je geïnteresseerd in deze talententour? Meld je aan! Laat je gegevens achter via het belangstellingsformulier.

Bekijk hier nog meer informatie over de Talententour.

Inloggen Mijn FNV Zzp-hospitality

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.