Download de Horeca Info 2021-3

18-09-2021

In deze editie van de Horeca Info vind je uitgebreid informatie over hoe het zit met pauze. Hoe ga je ermee om als je werkgever je geen gelegenheid geeft voor een pauze, of je weinig rust gunt tussen twee diensten? Ook lees je een aantal mooie verhalen over dat de bruine kroeg springlevend is.

Daarnaast gaan we in gesprek met chef-kok Frank en bedrijfsleider Alexander over hoe zij privé en werk in de horeca combineren. En staat de campagne 'Laat je horen voor een betere cao horeca' centraal. Ook vind je meer informatie over de nieuwe cao Dierentuinen die in de maak is, de conferentie die we dit najaar organiseren met medewerkers, werkgevers en opdrachtgevers in de contractcatering over de toekomst van deze sector en vind je een aantal mooie tijdelijke ledenvoordelen.

Download de Horeca Info 2021-3

Inloggen Mijn FNV Zzp-hospitality

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.